Potovanja v sebe

Od leta 2003 vodim ljudi na potovanja v odkrivanje sveta in notranjih svetov.
Verjamem, da je lahko potovanje priložnost za širjenje obzorja, nov začetek in hkrati  slovo od preživelih vzorcev mišljenja, čustvovanja in vedenja. Vsako potovanje je kot življenjski cikel, začenši s spočetjem, rojstvom, fazami odraščanja in na koncu odmiranja.

Neizmerno me osrečuje, ko vidim, da so ljudje, ki se vrnejo s potovanja drugačni, bolj polni življenja, da jim je uspelo odložiti del nepotrebne prtljage ali pridobiti novo perspektivo. Preko stika s tujo kulturo, drugačnimi običaji in novo pokrajino lažje in učinkoviteje rahljamo in odpravljamo  omejujoča prepričanja, dosegamo spremembe in želene rezultate na osebnem in poslovnem področju. Vstop v drugačnost sproža nove nevronske povezave v možganih, nas vzpodbuja k iskanju rešitev na drugačen način in nam omogoča pogled nase in življenjske situacije  iz drugega zornega kota.

 

VABLJENI NA ŠRILANKO V NOVEMBRU 2020.
 

POTOVANJE JE ZAGOTOVLJENO!
 

Za informacije in prijave pokličite na 031/782-311

ali pišite na sarinsvet99@gmail.com.
 
Program in prijavnico najdete v spodnji priponki.

           POTOVANJE JE PRIMERNO ZA VAS, KI...
 

  • vidite potovanje kot priložnost odklopa od rutine in korak iz cone udobja
  • vidite v potovanju priložnost za uresničitev želene spremembe
  • čutite skupino kot vzgonski veter in podporo 
  • želite deliti svoje izkušnje in znanje in ga hkrati prejemati od drugih
  • vidite potovanje, gibanje in spremembo kraja kot priložnost za pogled nase iz druge perspektive
  • vidite v srečanju z drugo kulturo ter stiku z ljudmi, ki razmišljajo, delujejo  in živijo drugače od nas, priložnost za risanje širšega in bogatejšega osebnega zemljevida.

​ VIZIJA PRIHODNOSTI

Rast posameznika je ključ za rast družbe, civilizacije in našega planeta. Živimo v izjemno kompleksnem času, ki zahteva od nas visoko stopnjo zavedanja in odgovornega delovanja. Kot ozaveščeni posamezniki imamo priložnost dodati svoj košček v mozaik novega sveta.

Bolj, ko se zavedamo medsebojne povezanosti in soodvisnosti, večji je naš skupen potencial. V tem je čar in moč skupine ljudi, ki sodeluje v nekem projektu ali potuje na potovanju. Ekipni duh, srčnost in pogum ob pravem času na pravem mestu med pravimi ljudmi je zmagovalna kombinacija, s katero presegamo obstoječe stanje in delamo preboje. S potovalnim coachingom  je lahko potovanje po deželi idealna priložnost za potovanje v sebe, kjer delo na sebi v okviru skupine posamezniku nudi hkrati varno in vzpodbudno okolje za premike v želeno smer.
 

        

 

PriponkaVelikost
PDF icon 0-sriom20-02-program.pdf298.98 KB