O MENI

 

POTOVANJA
Odkar vem zase potujem. Potovanja so moja velika strast, v njih najdem navdih in motivacijo za življenje in delo v domačem okolju. So dota, s katero hitreje in intenzivneje polnim svojo izkustveno zakladnico in širim notranji prostor. Kajti vsako potovanje je kot življenjski cikel, začenši s spočetjem, rojstvom, fazami odraščanja in na koncu odmiranja.

Sem radovedno bitje, ki se z veseljem uči že celo življenje. Ožja družina in prijatelji me radi pohecajo, da sem zapravila že celo bogastvo za razne seminarje, šolanja, delavnice in številne neformalne oblike poglabljanja in širjenja znanja. Najbolj uživam, ko lahko  praktične izkušnje združim s pridobljenim teoretičnim znanjem in vse to oplemeniteno podam ljudem naprej v obliki dodane vrednosti. Moja obljuba je, da se bom učila, raziskovala, potovala in izpopolnjevala samo do konca življenja.

MOJE POTI
Egipt in Sinaj, Turčija, Indija, Kitajska, Tibet, Šrilanka, Indonezija, Burma, Pakistan, Iran, Oman, Gruzija, Armenija, Maroko, Španija, Portugalska in Madeira, Irska, Islandija, Korzika, Sardinija, Moldavija

PRIDOBLJENA IZOBRAZBA IN LICENCE
Univerzitetno diplomirana politologinja 
Diploma Tomer tečaj turščine 
Licencirana turistična vodnica 
Šola za terapevte naravnega zdravljenja Marjan Ogorevc 
Reiki Mojstrica
Šola Psihološke Astrologije pri Gordani Drača 
Certificirani in Licencirani NLP Praktik,  NLP Mojster Praktik, NLP Coach