Blog

Blog predstavljajo misli, razmišljanja, iskrice in zgodbe, s pomočjo katerih se razvija in nadgrajuje Sarin Svet. Včasih so plod domišljije in trenutnega navdiha, včasih so odsev trenutnega stanja ali odmev iz preteklosti. V njem je prostor za vso paleto čustev, ki iščejo pot, da bi se izrazila točno takšna kot so, brez lepotnih popravkov.

Blog soustvarjamo vsi, ki se srečujemo v Sarinem Svetu.

Dobrodošli tudi vi!


PEKLENSKI PLES V DVOJE

16.05.2020

                                    

Nemalokrat slišim od svojih klientk vprašanje, »zakaj jaz« in s čim sem si »zaslužila« takšen odnos svojega  partnerja. Velikokrat je tema pogovora občutek krivde, da je sama kriva za to, kar se ji dogaja in da je sigurno naredila  ali da počne nekaj hudo narobe, da je situacija takšna, kakršna je. Z eno besedo obupna.

Kdaj, če ne ZDAJ?

13.05.2020

 

Ko se pogovarjam s svojimi klientkami o najpogostejših razlogih, zakaj še vedno vztrajajo v nezdravih partnerskih odnosih, je eden od glavnih razlogov sram. Sram pred zaničevanjem, obsojanjem in nerazumevanjem okolice, staršev, prijateljev. Pred očitki v smislu »kako si bila lahko tako neumna, da tega nisi opazila takoj«, sram pred sabo in nesposobnostjo zdrave presoje in jasnim določanjem meja.

Virtualno potovanje po Šrilanki - Na zdravje - 7.dan potovanja

09.04.2020

8.4.2020

Ayubowan vsem,

Oglašam se vam iz železniške postaje v Kandyu. Naša skupina se vkrcava na vlak, ki nas popelje po eni najbolj slikovitih pokrajin na otoku. Čaka nas nekajurna vožnja do Elle, vasi sredi valovitih gričev, poraslih s šrilanškim zelenim zlatom. Kraj slovi kot prijetna podeželska vas, kamor prihaja zadnja leta na oddih tudi precej popotnikov z nahrbtniki. Tako so v zadnjih desetih letih domačini svoja domovanja spremenili in razširili v penzione, v katerih poleg hrane in nočitve ponujajo tudi vrsto dodatnih storitev.

Virtualno potovanje po Šrilanki - Darovanje - 5.dan potovanja

07.04.2020

6.4.2020

Ayubowan drage sopotnice, dragi sopotniki,

Kako ste danes? Kako se počutite? Veseli me, da vas vidim vsak dan bolj spočite in nasmejane. Opažam, da se naša skupina nezadržno širi, vsak dan se nam priključi še kakšna radovedna, popotniška duša. Prihajate iz vseh koncev in krajev, z nekaterimi smo že potovali v preteklosti, z nekaterimi se spoznavamo na novo, definitivno pa nas druži veselje do odkrivanja sveta.

Strani